SFO-Oasen info

Mail: [email protected]

Skolefritidsordningen Oasen ligger i den nye indskolinsbygning fra 2001 samt i længen ned mod Gadekæret. Der er knyttet en lille gymnastiksal til "huset".

Vi har ca. 150 børn fra Mini-SFO til 3. klasse. Vi er 9 ansatte, hvoraf de to er tilknyttet børnehaveklassen og tre andre er tilknyttet Mini-Oasen (fra d. 1. marts til d. 30. juni).  SFO'en har en mindre gruppe for børn med særlige behov hvor 1-2 voksne er tilknyttet. SFO'en er en integreret del af skolen, hvor vi gennem samarbejde søger at skabe helhed og sammenhæng i børnenes hverdag.

Oasepersonalet krydser børnene ind i klasselokalet på Tabulex. Børnene går til Oasen efter skoletid.

I Oasen tager vi udgangspunkt i børnene, der frit kan vælge mellem aktiviteter og leg. Vi arbejder ud fra børnenes interesser således, at de har indflydelse på aktiviteterne.