SFO-Oasen info

Mail: [email protected]

Skolefritidsordningen Oasen ligger i den nyere indskolinsbygning fra 2001 samt i længen ned mod Gadekæret. Der er knyttet en lille gymnastiksal til "huset".

Vi har ca. 150 børn fra Mini-SFO til 3. klasse. Vi er 10 ansatte, hvoraf de to er tilknyttet børnehaveklassen og tre andre er tilknyttet Mini-Oasen (start d. 1. marts). SFO'en er en integreret del af skolen, hvor vi gennem samarbejde søger at skabe helhed og sammenhæng i børnenes hverdag.

Oasepersonalet krydser børnene ind i klasselokalet på Tabulex. Børnene går til Oasen efter skoletid.

I Oasen tager vi udgangspunkt i børnene, der frit kan vælge mellem aktiviteter og leg. Vi arbejder ud fra børnenes interesser således, at de har indflydelse på aktiviteterne.