Ny skoleleder; Farvel Kirsten og velkommen til Anna

Skolens værdigrundlag

Skolen

Blovstrød skole er en folkeskole med ca. 400 elever fordelt på 2 spor fra 0. – 9. klassetrin.

Herudover har vi en gruppeordning med 2 mindre klasser for elever, som har brug for mere voksenkontakt.
Vi har en SFO, Oasen, med ca. 170 børn. Vi er 40 lærere, 10 pædagoger og pædagogmedhjælpere, 2 sekretærer, 1  teknisk servicemedarbejdere og en bestyrer af skolens ”Bix”.
Læs fx om skolens værdigrundlag og brugerinformationer under ”Om skolen”, eller se billeder fra skolens aktiviteter under ”Skolens fotoalbum" samme sted.

INDSKRIVNING TIL 0. KLASSE

Hvis jeres barn skal gå i kommende 0. klasse (årgang 2012), så skal I benytte den kommunale  WEBindskrivning og får meddelelse herom i jeres eboks.

Informationsmøde afholdes 16/11 kl. 17.00-18.30 for forældre til kommende 0. klassebørn til skoleåret 2018/19. Mødet afholdes I personalestuen. Se mere info på kommunens hjemmeside omkring skoledistrikter mm: Læs mere her

Stemningsbilleder fra ude og inde